loader image
Naszą stronę najlepiej przegląda się
w orientacji pionowej.

Rodo E-mail

KLAUZULA, DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA ORAZ POUFNOŚCI, PRZETWARZANYCH DANYCH OSOBOWYCH, W CELU PROWADZENIA KOMUNIKACJI E-MAIL:

Administrator danych:
Administratorem Pani/Pana danych osobowych, przetwarzanych w związku z prowadzoną z Panią/Panem komunikacją (art. 6 ust. 1 lit. f RODO1) jest WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ma siedzibę zlokalizowaną przy: ul. Szarotki 10/16, 02-609 Warszawa, jest wpisany(a) do rejestru, prowadzonego przez Sąd Sąd Rejonowy w: Warszawie, Wydział XII Gospodarczy, pod numerem KRS: 0000649305, gdzie znajdują się akta rejestrowe podmiotu. NIP: 7010635985, REGON: 36594045300000. Dane kontaktowe: biuro@whitelioninvestments.pl.

Odbiorca danych: Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest adresat niniejszego e-maila, jak również ewentualnie inni pracownicy lub współpracownicy firmy: WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Odrębną kategorię odbiorców, którym mogą być ujawnione Pani/Pana dane są podmioty uprawnione do obsługi doręczeń oraz podmioty, z którymi WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ zawarł(a) umowę o świadczenie usług serwisowych dla użytkowanych systemów informatycznych.

Dobrowolność przetwarzania: Przetwarzanie danych jest dobrowolne, jednakże jednocześnie niezbędne, do udzielenia przez WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ odpowiedzi na Pani/Pana wiadomość.

Okres przetwarzania: Będziemy przechowywać Pani/Pana dane osobowe do chwili załatwienia sprawy, do której prowadzona jest niniejsza konwersacja, najpóźniej do czasu upływu terminów przedawnienia roszczeń.

Prawa dotyczące przetwarzanych danych: Ma Pani/Pan prawo dostępu do Pani/Pana danych osobowych, w tym żądania ich sprostowania, wyrażenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, wnoszenia prośby o ich usunięcie lub ograniczenie ich przetwarzania, ich przenoszenie do innego administratora, jak również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (jeśli uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych zachodzi niezgodnie z prawem), wysyłając skargę pocztą na adres: Urząd Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Informacje na temat możliwości złożenia skargi w formie elektronicznej: https://www.uodo.gov.pl/pl/83/153. Więcej informacji na temat złożenia skargi: https://uodo.gov.pl/pl/83/155.

Polityka prywatności: Zasady dotyczące przetwarzania danych osobowych firmy: WHITE LION INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ zostały określone w Polityce prywatności, która znajduje się na następującej stronie internetowej: https://www.whitelioninvestments.pl/polityka-prywatnosci.

Klauzula poufności: informacje zawarte w niniejszym e-mailu (i załącznikach) są poufne i przeznaczone jedynie do przewidzianego odbiorcy. Jeżeli nie jest Pani/Pan osobą, która miała otrzymać niniejszego e-maila, prosimy o poinformowanie nas o tym niezwłocznie oraz skasowanie niniejszego e-maila (wraz z załącznikami). W takim przypadku zakazane jest zarówno ujawnianie treści niniejszego e-maila (oraz załączników) osobom trzecim, jak i sporządzanie jego kopii. Naruszenie powyższego zakazu stanowi działanie sprzeczne z prawem.


______________________

(1) Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 119 z 4 maja 2016 r., str. 1 oraz Dz.Urz. UE L 127 z 23 maja 2018 r., str. 2) (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – zwane również RODO.

Wojciech Kacprzak
Wojciech Kacprzak
2024-04-02
Dzięki za profesjonalne podejście i świetną pracę! Agata Mielczarek potrafi z łatwością dopiąć najbardziej skomplikowane transakcje. Polecam na 100%!
Jacek Budka
Jacek Budka
2024-03-21
Pani Magdalena Gaś Sokół jest osobą niesamowicie miłą i skuteczną w działaniu. Podziwiam jej zaangażowanie, i przywiązywanie uwagi do szczegółów, co zaowocowało szybką sprzedażą mojej nieruchomości. Zawsze była dostępna i cierpliwa, a ja czułem się komfortowo przy podejmowaniu moich ważnych decyzji. Polecam ją serdecznie każdemu kto szuka rzetelnego i naprawdę miłego agenta nieruchomości.
Pawel Kublik
Pawel Kublik
2024-03-19
Bardzo profesjonalna usługa. Polecam!
Katarzyna Orawiec
Katarzyna Orawiec
2024-03-12
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Magdzie Gaś-Sokół, za jej niezwykłą determinację i zaangażowanie podczas finalizacji transakcji sprzedaży naszego mieszkania. Jej profesjonalizm, życzliwość i ciężka praca sprawiły, że cały proces był łatwy i przyjemny, a co najważniejsze bezpieczny. Dziękujemy raz jeszcze za pomoc i wszystko, co Pani dla nas zrobiła. Będziemy Panią polecać każdemu!
Adrianna Sobol
Adrianna Sobol
2024-03-02
Bardzo polecam agenta nieruchomości Joannę Soburę! Profesjonalizm, zaangażowanie i troska o potrzeby klienta to cechy, które wyróżniają p.Joannę spośród innych agentów. I co najważniejsze skuteczność! Dzięki jej wiedzy i doświadczeniu proces sprzedaży nieruchomości był nie tylko efektywny, ale również przyjemny. Pani Joanna zawsze służyła pomocą, odpowiadała na wszystkie pytania i dbała o nasze zadowolenie. Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że współpraca z p.Joanną Soburą to strzał w dziesiątkę!
Katarzyna Kukuła
Katarzyna Kukuła
2024-02-11
Z całego serca polecam usługi White Lion Investments. Polecam Panią Joannę Kaczmarek, która dla mnie okazała się agentką idealną. Jest profesjonalna, rzetelna, niezwykle pomocna, a przede wszystkim dba o jak najlepszy interes klienta. Sprzedaż mieszkania, jeśli działa się w pojedynkę, jest procesem bardzo mozolnym, zabiera mnóstwo czasu i energii. Z Panią Joanną ten proces był niemal nieodczuwalny i zdecydowałabym się na tę współpracę przy każdej następnej sprzedaży. Wiem, jak trudno wybrać agencję spośród dziesiątek ofert składanych przez agentów. Pani Joanna jest wyjątkowa, ponieważ poza fachowym podejściem cechuje ją wysoka kultura osobista, dyskrecja oraz szeroka wiedza na temat rynku. Ponadto, firma WLI wykonała świetny home staging i przepiękne zdjęcia. A na sam koniec, właśnie Pani Joanna, znalazła idealnego kupca na mieszkanie. Serdecznie polecam!
Anna Chojda
Anna Chojda
2024-02-02
W sprzedaży mieszkania, które kupiłam pośredniczyła ze strony WLS Pani Dominika Onderska i wszystko, od pierwszego kontaktu, odbyło się bardzo profesjonalnie, z pełnym wsparciem na każdym etapie zakupu, co bardzo usprawniło cały proces. Pani Dominika jest bardzo pomocna, ma bardzo dobrą znajomość rynku oraz kwestii formalnych związanych z zakupem/sprzedażą nieruchomości. Do tego wszystko odbywa się w bardzo miłej atmosferze; widać, że Pani Dominika lubi swoją pracę :)
Bartosz Adamiec
Bartosz Adamiec
2024-01-26
ocena agentki prowadzącej sprzedaż: Pani Izabela Krupska wykazała się pełnym profesjonalizmem w każdym aspekcie. Od momentu oglądania, przez sprzedaż i wsparcie (a właściwie wyręczenie mnie) w formalnościach. Dopilnowane zostały wszystkie wymagane papiery w terminach a dodatkowo Pani Izabela była zawsze dostępna i osiągalna (telefon / sms / mail). Super pozytywnym zaskoczeniem było również zajęcie przez Agentkę się takimi mniej ważnymi sprawami jak np. przepisanie prądu (przy pomocy pełnomocnictwa). Mega polecam ocena wysokości prowizji: według mnie bardzo wysokie stawki prowizyjne samego biura, przez co podraża to koszt zakupu nieruchomości
roman nowak
roman nowak
2024-01-25
Serdecznie dziękuję pani Joannie Kaczmarek z WLI za profesjonalny i sympatyczny udział w nabyciu przez mnie nieruchomości. Polecam z przekonaniem i przyjemnością.
Kuba
Kuba
2024-01-10
Zdecydowanie polecam, Pani Izabela Krupska przeprowadziła mnie przez cały proces zakupu mieszkania bardzo profesjonalnie. Na każde moje pytanie otrzymywałem wyczerpująca odpowiedź. Zdecydowanie polecam współpracę z tym biurem a szczególnie, z mojej perspektywy z Panią Izabela.